Καλλιθέα: «Σκέφτομαι και το άλλο μου παιδί» συγκλονίζει ο πατέρας της 12χρονης που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο πατέρας της 12χρονης που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στις 8 Μαΐου στην Καλλιθέα, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. «Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου. Τίποτα άλλο», λέει για τις πρώτες στιγμές μετά την τραγική απώλεια.

Το κοριτσάκι που ήταν με την αδελφή του παρασύρθηκε από το όχημα του 32χρονου οδηγού το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (08.05.2023) στην Καλλιθέα με την οικογένεια να έχει υποστεί τεράστιο σοκ.

Ο πατέρας της 12χρονης μίλησε αποκλειστικά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το πώς βιώνει η οικογένεια την απώλεια του κοριτσιού τους, αλλά και για την κατάσταση της αδελφής της άτυχης 12χρονης.

«Προσπαθήσαμε να πάμε σχολείο σήμερα (σ.σ. 15.05.2023). Θεωρούσαμε ότι μπορεί να ήταν καλύτερο για να ξεπεράσει η κόρη μας την απώλεια της αδελφής της. Το παιδί ένιωθε πως έφταιγε, αλλά όσο μπορούσα προσπάθησα να της εξηγήσω ότι δεν φταίει για τίποτα. Έχω μιλήσει με ψυχολόγους για να την παρακολουθήσουν ώστε να ξεπεράσει όλο αυτό, το σημερινό αίσθημα που έχει. Εννοείται στηριζόμαστε, τι να κάνουμε;», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο τραγικός πατέρας είπε πως δεν έχει λάβει ακόμα κανένα τηλέφωνο από τον 32χρονο οδηγό του αυτοκίνητου:

«Όχι, δεν έχει πάρει τηλέφωνο. Τίποτα. Τι να σας πω, δεν ξέρω τι να πω; Το μόνο που σκέφτομαι τώρα είναι το παιδί μου τίποτα άλλο, μόνο αυτό σκέφτομαι. Να πούμε ότι ήταν το καλύτερο παιδί, ποτέ δεν είχε κάνει τίποτα κακό στη ζωή της. Γυμναζόταν έκανε προσπάθειες, πήγαινε από εκεί να σπουδάζει, πήγαινε από δω. Το καμάρι μου, τώρα τι να σας πω, αυτό ήταν. Μας έφυγε ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Καλλιθέα: Ελεύθερος υπό όρους ο οδηγός

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος οδηγός που κατηγορείται για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τη 12χρονη μαθήτρια στην Καλλιθέα αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο να μην οδηγήσει αυτοκίνητο ή μηχανή.

Στον κατηγορούμενο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκε επιπλέον και ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προκλήθηκε θάνατος και το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.