Καναδάς: Νοσοκόμα τραγουδά σε ασθενείς στις ΜΕΘ «Δεν είσαι μόνος»

Πρόκειται για την Έιμι – Λίν, νοσοκόμα σε νοσοκομείο της Οτάβα στον Καναδά λ, η οποία θέλησε να δώσει μήνυμα ελπίδας στους νοσηλευόμενους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με ένα τραγούδι.

«Αυτή είναι η Έιμι-Λίν. Μια νοσηλεύτρια στην ενδοσκοπική μονάδα του Νοσοκομείου της Οτάβας που προσφάτως μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Εδώ τραγουδά ένα υπέροχο τραγούδι για τους ασθενείς μας… “Δεν είσαι μόνος”. Ευχαριστούμε που μας ανεβάζεις το ηθικό, Έιμι-Λιν» γράφει η λεζάντα στο βίντεο που πόσταρε το νοσοκομείο στο Twitter.

«Η φωνή ενός αγγέλου! Όμορφη πράγματι. Ευχαριστώ την Amy-Lynn και σε όλες τις νοσοκόμες και τους γιατρούς που εργάζονται ακούραστα!» έγραψε ένα άτομο κάτω από την ανάρτηση.

«Τι στοχαστικό, γενναιόδωρο και συμπονετικό πράγμα να κάνεις!», έγραψε ένας άλλος.

Δείτε το βίντεο:

Η ίδια είπε σε συνέντευξη που έδωσε ότι το έγραψε πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, όταν ένας φίλος της αγωνιζόταν με κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας και της θύμισε κάποιες από τις δικές της μάχες.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν τις απαντήσεις για να σας πουν πώς θα διορθωθούν τα πράγματα ή πώς θα γίνουν καλύτερα», δήλωσε η Howson. «Αλλά στο δικό μου ταξίδι στη ζωή, όταν κάποιος ήταν εκεί, ήταν μαζί μου, μερικές φορές αυτό μπορεί να αλλάξει μια ζωή».