Κορωνοϊός: Αρνητές καλούν σε ένοπλη εγρήγορση και απειλούν με εκτελέσεις

Ακόμη και με εκτελέσεις απειλούν οι αρνητές του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού -και της… πραγματικότητας- ενώ παράλληλα καλούν σε ένοπλη εγρήγορση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, οργανωμένες ομάδες αρνητών δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις με τις οποίες θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, φτάνοντας στα άκρα. Εκτός από τις εκτελέσεις, καλούν και σε ένοπλη εγρήγορση, καθώς η δράση τους παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις!

Ένας από τους υποστηρικτές του άνδρα που καλεί σε ξεσηκωμό, είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media με τα οποία επιδείκνυε τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι εισαγγελείς.

Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε, είναι ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της ΕΡΤ, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021.

Σε επικοινωνία του καναλιού με τον δήμο Κιλκίς, αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχουν η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ.