Κορωνοϊός- Δρομοκαΐτειο: Τρίτη ασθενής νεκρή από κορωνοϊό

Μεγάλη διασπορά έχει σημειωθεί στο νοσοκομείο «Δρομοκαΐτειο», καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, υπάρχουν πάνω από 70 ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι τρία ψυχιατρικά τμήματα μετατράπηκαν σε κλινικές κορωνοϊού και νοσηλεύονται συνολικά 60 ασθενείς.

«Χθές σε άλλο ένα ψυχιατρικό τμήμα οξέων βρέθηκαν δύο ασθενείς θετικοί το τέταρτο και βρίσκεται σε καραντίνα. Πέθανε χθες και τρίτη ψυχικά ασθενής με κορωνοϊό και τέσσερεις  ακόμη ασθενείς χαροπαλεύουν. Άλλοι έξι είναι με σοβαρά συμπτώματα σε νοσοκομεία αναφοράς», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

Στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά ότι «πάρα ταύτα κανένα μέτρο από το Υπουργείο Υγείας. Συνεχίζουμε να εφημερεύουμε όπως και σήμερα που είναι επικίνδυνο για τους ασθενείς που θα εισαχθούν για νοσηλεία, γιαυτό και κλείσαμε την εφημερεία. Δεν γίνεται σωστή ιχνηλάτηση προσωπικού και ασθενών. Δεν μεταφέρουν τους ασθενείς σε ασφαλές περιβάλλον να νοσηλευθούν. Λενε ψέματα για τα ποσοστά εμβολιασμού των εργαζόμενων του νοσοκομείου. Συμβολικά οι εργαζόμενοι σήμερα έκλεισαν την εφημερία. Δεν θα επιτρέψουμε το νοσοκομείο να μετατραπεί σε αποθήκη ψυχών», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.