Μηνύματα συμπαράστασης στην Πρεζεράκου μετά από το δύσκολο χειρουργείο στο ΚΑΤ

Στην Κλινική Άκρας Χειρός –Μικρουχειρουργικής Άνω Άκρου του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται η Έρρικα Πρεζεράκου έπειτα από το πολύωρο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής με στόχο να αποκατασταθεί η σοβαρή ζημιά που υπέστη στα δάχτυλα του δεξιού χεριού τους από την προπέλα σκάφους. Οι γιατροί έκαναν λόγο για πολύ δύσκολη περίπτωση με λίγες πιθανότητες επιτυχίας, όμως, η άλλοτε πρωταθλήτρια του επί κοντώ δεν έχασε το κουράγιο της. Απόδειξη το μήνυμα που έστειλε στους ακολούθους της στο instagram.

«Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Πρεζεράκου, το προφίλ της οποίας κατακλύστηκε από μηνύματα φίλων και θαυμαστών.

«Η αγάπη μας και η θετική μας σκέψη είναι κάπου εκεί δίπλα σου για να σου δίνουν ακόμα πιο μεγάλη δύναμη !!!!

» Περαστικά ψυχή μου όμορφη !!!

» Εύχομαι εύκολα να το ξεπεράσεις.

» Περαστικά κορίτσι μου από καρδιάς!!!

» Ελπίζω το χέρι σου να ιαθεί και να είσαι εντάξει .

» Κουράγιο !!!», ανέφεραν μερικοί από τους followers και τους διαδικτυακούς φίλους.

Η Πρεζεράκου τραυματίστηκε ανοιχτά της Κύθνου. Έπεσε από το σκάφος, στο οποίο βρισκόταν με τον σύντροφό της και έναν φίλο τους με συνέπεια η προπέλα να της κόψει δάχτυλα του δεξιού χεριού.