Μυστήριο με σοβαρό τραυματισμό 16χρονου πυγμάχου, πάει στη Δικαιοσύνη η Ομοσπονδία

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ο 16χρονος πυγμάχος που διακομίστηκε το βράδυ της Παρασκευής μέσω του ΕΚΑΒ με αιμάτωμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχαν όσοι βρίσκονταν στο γυμναστήριο του Ταύρου, όπου βρισκόταν ο άτυχος πυγμάχος, το χτύπημα επήλθε όταν λιποθύμησε με συνέπεια να πέσει με το κεφάλι σε σκληρή επιφάνεια. Τα γεγονότα, ωστόσο, αμφισβητούνται από τους γιατρούς που έβαλαν τον 16χρονο άμεσα στο χειρουργείο. Γι’ αυτό, άλλωστε, η Ομοσπονδία Πυγμαχίας ανακοίνωσε την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη.

«Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας», ανέφερε η ανακοίνωση της ομοσπονδίας.