Πάρτι στο Μπάνσκο με χιλιάδες Έλληνες, αλλά… χωρίς μέτρα

Περίπου 50 πούλμαν με προορισμό τη Βουλγαρία, με χιλιάδες Έλληνες, κυρίως Βορειοελλαδίτες, νεαρής ηλικίας, κατέκλυσαν το Μπάνσκο το περασμένο τριήμερο.

Πιο αναλυτικά, τα ξημερώματα της Παρασκευής εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν εν μέσω βροχής στο άγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη και περίμεναν να επιβιβαστούν σε ένα από τα δεκάδες ναυλωμένα πούλμαν, στην εκδρομή την οποία είχε αναλάβει ταξιδιωτικό γραφείο.

Λίγο αργότερα, αναχώρησε το πρώτο λεωφορείο με προορισμό το Μπάνσκο, ενώ η πρώτη στάση έγινε στον Προμαχώνα Σερρών για έλεγχο για τον κορονοϊό στο ελληνοβουλγαρικό τελωνείο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, το χιονισμένο Μπάνσκο απέκτησε ζωή μετά από ενάμιση χρόνο, με τους νεαρούς να σχηματίζουν ουρές έξω από μηχανήματα συναλλάγματος για τη μετατροπή ευρώ σε λέβα.

Το πρώτο event ήταν ένα πάρτι στα ιαματικά λουτρά του χωριού Μπάνια, ενώ τα μεσάνυχτα της ίδιας βραδιάς σχηματίστηκαν ουρές έξω από κλαμπ της περιοχής.

Σύμφωνα με το το thesstoday, τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό ήταν ανύπαρκτα. Το κλαμπ γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες άτομα, σε ένα πάρτι που κράτησε έως το πρωί.

Αντίστοιχη εικόνα και το Σάββατο, με τις ουρές που σχηματίστηκαν έξω από κλαμπ από τις 23:00, να φτάνουν ακόμη και στην άλλη άκρη του δρόμου, ενώ άνοιξε κι άλλο μαγαζί για να… χωρέσουν όλοι.