Πιθανή η εκταφή της Τζωρτζίνας μέσα στις επόμενες ώρες – Tι θα εξετάσουν οι Αρχές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, εν αναμονή και της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, δεν αποκλείεται η εκταφή του κοριτσιού να γίνει κι εντός των επόμενων ωρών, καθώς η εντολή έχει δοθεί από την Εισαγγελία και αναμένεται τώρα να εκτελεστεί.

Σημειώνεται πως η Εισαγγελία έχει ζητήσει την εκταφή της μικρής προκειμένου να ανακτηθεί το τάμπλετ του κοριτσιού.

Όπως είχε σημειώσει ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, το τάμπλετ μπορεί να περιέχει πολύτιμα στοιχεία για τις αρχές, ενώ υπάρχει κι ακόμη ένας λόγος για να γίνει αυτή η εκταφή.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να έχει επιβεβαιωθεί η χρήση της κεταμίνης ως αιτία θανάτου, ωστόσο κάνοντας την εκταφή οι ιατροδικαστές μπορούν να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της για να γίνει ανάλυση και να μάθουν πώς συνέβησαν τα προηγούμενα περιστατικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χρήστος Ρουγκάλας αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα πως πρόσωπο που παρέστη στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του είπε πως το τάμπλετ της μικρής «χτυπούσε» και ελάμβανε ειδοποιήσεις την ώρα ταφής της.

«Εντός των ημερών θα έχουμε εξελίξεις, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, εκτίμηση δική μου» είπε για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών. Εμφανίστηκε μάλιστα σίγουρος ότι ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της 33χρονης θα συλληφθούν.