Σπέκουλα από το ΑΡΜΑ του Πολάκη κατά της έγκρισης σκοπιμότητας για την ανακατασκευή της Πνευμονολογικής Κλινικής στο «Παπανικολάου»

Έμπλεξε με άλλα θέματα ο Παύλος Πολάκης και εκτίθεται ανεπανόρθωτα απ’ όσα υποστηρίζει η συνδικαλιστική παράταξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ακόλουθοι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας βγήκαν στα κάγκελα και άρχισαν να φωνάζουν κάτι συνθήματα που μοιάζουν με αναρτήσεις του Πολάκη.

«Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση. Εγκρίνεται μεν το έργο, αλλά το Υπουργείο δεν το χρηματοδοτεί (δεν θυμόμαστε κάτι άλλο παρόμοιο..) και δεν θα υλοποιηθεί “εάν δεν εξευρεθεί χρηματοδότηση”. Και από ποιόν θα εξευρεθεί η χρηματοδότηση, αν όχι από το υπουργείο Υγείας;”, ανέφεραν από το περίφημο Αυτόνομο Ριζοσπαστικό Μέτωπο Αγώνα, δηλαδή, από το ΑΡΜΑ του Πολάκη. Με πρόδηλη την επιθυμία τους να επιτεθούν στη Μίνα Γκάγκα και τον Θάνο Πλεύρη επειδή εκδόθηκε με υπογραφή της πρώτης και σύμφωνη γνώμη του υπουργού Υγείας, η έγκριση σκοπιμότητας για την ανακατασκευή της πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης “Παπανικολάου”, που καταστράφηκε ολοσχερώς, εξαιτίας της πρόσφατης πυρκαγιάς.

«Το έργο δεν θα δημοπρατηθεί αν δεν εξευρεθεί η χρηματοδότηση για την εκτέλεση του», ήταν η φράση που τάχα μου δεν θυμούνται στο ΑΡΜΑ. Κι έπειτα σού λένε ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Εδώ, ο Πολάκης υπέγραψε στη διάρκεια της θητείας του 273 (!) εγκρίσεις σκοπιμότητας, αλλά οι ακόλουθοί του δεν έμαθαν ότι πρόκειται για πάγια πρακτική να περιλαμβάνεται στα κείμενα και η συγκεκριμένη φράση. Καλό θα ‘ναι να συνεννοούνται πριν αρχίσουν τις διαρροές, τις δηλώσεις και τη στοχοποίηση. Διότι μπορεί να προσπερνούν τις 273 εγκρίσεις σκοπιμότητας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, αλλά δεν γίνεται να μη γνωρίζουν ότι πολλές φορές η σπέκουλα γίνεται μπούμερανγκ σε όποιον τη χρησιμοποιεί.