Της ζήτησαν να κάνει το αυτονόητο στο νοσοκομείο της Σύρου και έγινε το έλα να δεις

Την ώρα που η Σύρος δίνει τη δική της μάχη για τον τουρισμό, τα ευτράπελα του κορονοϊού συνεχίζονται και προκαλούν αίσθηση…

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας που συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που έγινε στην Σύρο, το απόγευμα της 21ης Ιουλίου, μετά από μικρό ατύχημα της λίγο έξω από το νοσοκομείο, χρειάστηκε να μεταβεί -αιμόφυρτη από τραύμα στο πρόσωπο- στα εξωτερικά ιατρεία, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, πράγμα το οποίο δεν έγινε δεκτό επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Η γυναίκα αντιμετώπισε πρόβλημα μιας και της ζητήθηκε να εισέλθει στον χώρο φορώντας μάσκα, ενώ νοσηλευτές με την σχετική covid19 στολή προστασίας, την θερμομέτρησαν -βρίσκοντας την θερμοκρασία της φυσιολογική-, ρωτώντας την αν έχει εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με το syrospress.gr, υπήρξε και σχετικός διαπληκτισμός με γιατρό ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

Εν τέλη της ζητήθηκε να μεταφερθεί στο κοντέινερ που έχει στηθεί δίπλα στο νοσοκομείο για τα covid19 περιστατικά προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σχετική περίθαλψη.

Η γυναίκα εν τέλη εγκατέλειψε τον χώρο του νοσοκομείου, πηγαίνοντας σε κοντινό φαρμακείο για τα σχετικά αυτοκόλλητα ράμματα και τις αντίστοιχες πρώτες βοήθειες.