Όταν μιλάτε για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας να είστε σοβαροί και υπεύθυνοι…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΔΑΣ

Όταν μιλάτε για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας να είστε σοβαροί και υπεύθυνοι…

κ.κ. ΛΥΜΠΕΡΗ και ΠΑΠΑΔΑΚΟ ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΛΙΝΩΔΙΕΣ ΣΑΣ….

«Τι είχες Γιάννη… τι είχα πάντα…». Επέστρεψε ο κ. Παπαδάκος μετά την πολύμηνη απουσία του στην Αμερική (όπως άλλωστε το συνηθίζει παρά το γεγονός ότι είναι δημοτικό σύμβουλος και αναπληρωτής δήμαρχος!…) και χωρίς αυτοκριτική (την γνωρίζει άραγε αυτή τη λέξη;;) αλλά και χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους πολίτες, αδιαφορώντας προκλητικά για αυτή τη στάση των απουσιών και της μη άσκησης  των καθηκόντων του, επιδιώκει να ξαναζήσουμε το ίδιο… «θεατρικό έργο» με στόχο το Νοσοκομείο Αμαλιάδας!

Τι είδαμε λοιπόν; Άλλη μία συνέντευξη από τον… αγχωμένο πλέον δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη, υπό τη «σκιά» Παπαδάκου, με φόντο το Νοσηλευτικό μας Ίδρυμα για την τύχη του οποίου και την απογοητευτική εικόνα του οι ίδιοι έχουν την απόλυτη ευθύνη…

«Λεονταρισμοί» μόνο για το διοικητή…

Μέχρι πρότινος ο κ. Λυμπέρης υμνούσε το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας και μαζί – άλλος όλοι θυμούνται – έδιναν συνεντεύξεις… Σήμερα ξαφνικά τον κηρύσσει ανεπιθύμητο(!).

Μα ο Διοικητής κ. Δήμαρχε, εκτελεστικό όργανο είναι. Γιατί δεν κηρύσσει ανεπιθύμητους την αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Γκάγκα ή τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη; Εσύ δε λες ότι έχεις συχνές συναντήσεις μαζί του;  Άραγε τι λες εκεί που πας, -αν τελικά πας-  για να τον δεις…

Ενόψει των επερχόμενων εκλογών κ.κ. Λυμπέρη και Παπαδάκο, σας καλώ να αναλογισθείτε την υπευθυνότητα και σοβαρότητα που έχει η θέση και το αξίωμά σας.

Επιτέλους, να σταματήσετε την ψηφοθηρία πάνω στο «κουφάρι» που έχετε μετατρέψει το Νοσοκομείο και τη… δημοσιότητα που εναγωνίως επιδιώκετε για να έχετε πολιτική ύπαρξη στην Αμαλιάδα και το Δήμο Ήλιδας.

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΑ… ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ!!

Σήμερα κ. Δήμαρχε από όσα γνωρίζω και έχω ερευνήσει, στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας φαίνεται  να υπηρετούν περί τους 200 εργαζόμενους πάσης ειδικότητας (  από κηπουρούς μέχρι χειρουργούς). Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν επίσημα στη δύναμη του Νοσοκομείου και πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό.

Και που είναι όλο αυτό το προσωπικό; Ένα αξιόλογο και δυναμικό κατά τα άλλα προσωπικό που όμως είναι αναγκασμένο να βρίσκεται σε αργομισθία. Προσωπικό που ακόμη δεν έχει σταθερή οργανική θέση και δεν μπορεί να προσφέρει καμία υπηρεσία;

ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Η θέση μου για το Νοσοκομείο Αμαλιάδας υπήρξε πάντα ξεκάθαρη :  Η επαναλειτουργία του  παρέχοντας σωστές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες ! Είναι σημείο κατατεθέν για τον τόπο μας και δεν θα σας επιτρέψουμε να το κλείσετε για οποιονδήποτε λόγο έχετε στο μυαλό σας.

ΠΡΩΤΟΝ :  Απαιτείται να καθοριστεί ο ρόλος του Νοσοκομείου μας. Και εδώ η θέση μας είναι : Να μετατραπεί σε Εφημεριακό Κέντρο του Νομού. Όλα τα συμβάντα να οδηγούνται στην Αμαλιάδα και κατόπιν να ακολουθεί όπου κρίνεται αναγκαίο η διασπορά σε Πύργο και Πάτρα.

Να παρέχει πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να πραγματοποιούνται χειρουργεία με νοσηλεία έως πέντε ημερών και…

Να μην εφημερεύει το Γ. Ν. Ηλείας στον Πύργο.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ : Απαιτείται η συγκέντρωση όλου του δυναμικού στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

ΤΡΙΤΟΝ : Η λειτουργία της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου είναι πλέον υποχρεωτική. Για το θέμα αυτό από το 2017 ο ίδιος προσωπικά είχα προβεί σε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αμαλιάδας αλλά δυστυχώς ακόμη και σήμερα η Πτέρυγα παραμένει κλειστή χωρίς κανένας να έχει λογοδοτήσει.

Ο Δήμαρχος κατά καιρούς αναφέρεται μόνο για λόγους εντυπωσιασμού προς τους πολίτες επικαλούμενος την Δικαιοσύνη λέγοντας και πάλι στην πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου.

Από … λόγια «χορτάσαμε» κ. Λυμπέρη ! Δεν σας βλέπω ωστόσο και τόσο «ζωηρό» για να κάνετε την κίνηση. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή αλλά να δούμε όλοι εμείς οι πολίτες  τί ακριβώς θα καταγγείλετε και προς τα που θα στραφείτε για τις ευθύνες….

ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ

Ως υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας και ενόψει των επερχόμενων εκλογών με σεβασμό προς όλους θα καλέσω όλους όσοι επαγγελματικά βρίσκονται στο Νοσοκομείο και έχουν συμμετάσχει ή συμμετέχουν και στα δημοτικά δρώμενα έχοντας και θεσμικό ρόλο στο Δήμο, να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για το παρόν και το μέλλον του χώρου επαγγελματικής τους ανάδειξης.

Και κάτι ακόμα : Δεν νοείται να ασκείς μικροπολιτική και ψηφοθηρία εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την ανάγκη των πολιτών και παράλληλα για τα προβλήματα του Νοσοκομείου να κωφεύεις και να κρύβεσαι…..

Πηγή: ilia.news