Επικό τρολάρισμα από τους «Τελεταί Μπούκουρας» για τη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε δύο σημεία στο κέντρο της Αθήνας με τους Αρνητές να διαμαρτύρονται για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση που προβλέπουν μεταξύ άλλων τον υποχρεωτικό εμβολιασμό συγκεκριμένων ομάδων που εργάζονται σε δομές που σχετίζονται με την Υγεία ή τις ευπαθείς ομάδες.

Τα άτομα κρατούσαν ελληνικές σημαίες και πανό, στην πλατεία Συντάγματος, με τα οποία αντιδρούν στον εμβολιασμό. Μάλιστα ελάχιστοι από αυτούς φορούσαν μάσκες. Στην Ομόνοια οι παρευρισκόμενοι κρατούσαν πανό που έγραφε «Ελευθερία. Όχι στους διαχωρισμούς. Όχι στους εκβιασμούς. Όχι στην τρομοκρατία».

Τη συγκέντρωση σχολίασαν με αρκετή διάθεση για τρολάρισμα οι «Τελεταί Μπούκουρας» που έγραψαν στο Twitter: «Ωραία ήταν στο #Συνταγμα Μοιράσαμε πάνω από 5Κ κάρτες».

Στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκε ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ο οποίος προσπάθησε να μεταδώσει την είδηση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ωστόσο αντιεμβολιαστές «εισέβαλαν» διαρκώς στο πλάνο του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει στο ρεπορτάζ.

Μάλιστα μπροστά στον φακό εμφανίστηκε και ένας ρασοφόρος κρατώντας ένα σταυρό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του εμβολιασμού.