Μοίρες: Ανείπωτη θλίψη για το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή 38χρονης αστυνομικού και της τρίχρονης κόρης της

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης, όπου χθες το απόγευμα συνέβη το τραγικό συμβάν της ασφάλτου.

Η εξέλιξη του τραγικού τροχαίου

Μια 37χρονη μητέρα μαζί με την 3χρονη κόρη της, έχασαν τη ζωή τους λίγο μετά τις 17:00μμ το απόγευμα της Τρίτης, μόλις 100 μέτρα από το σπίτι τους στη διασταύρωση Γαλιάς και Φανερωμένης, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη με τον αιφνίδιο χαμό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου της Κρήτης, ένας από τους ανθρώπους που αντίκρισαν νεκρές μάνα και κόρη ήταν ο πατέρας της άτυχης γυναίκας και παππούς της μικρής.

Η 37χρονη αστυνομικός, η οποία υπηρετούσε στο Α.Τ. Πύργου, έφευγε από το σπίτι του πατέρα της όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε, με ένα αγροτικό όχημα από ελαιουργείο. Πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από τις Αρχές αναφέρουν πως στο αγροτικό όχημα που συγκρούστηκε με το όχημα της άτυχης 37χρονης, επέβαιναν δύο αλλοδαποί. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να ήταν κι ο οδηγός του οχήματος με συνεπιβάτη έναν ακόμη άνδρα ασιατικής καταγωγής οδηγήθηκαν στο τμήμα προκειμένου να ανακριθούν από τις Αρχές.

Το “ύστατο χαίρε” στις σορούς μάνας και κόρης- Σκόρπισαν τον θρήνο

Σήμερα, στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ, στις Μοίρες, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο, στην Όλγα και στην τρίχρονη Στέλλα που «έσβησαν» στην άσφαλτο.