Τα ερωτηματικά για τον Σωτήρη Τσιόδρα

Όταν ακόμα και αθλητικές ιστοσελίδες ασχολούνται με τις φήμες, για την υγεία του Σωτήρη Τσιόδρα, η κατάσταση φαίνεται πώς ξεφεύγει πλήρως από τον επικοινωνιακό έλεγχο της κυβέρνησης. Όσο καταπιανόταν με τον επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων μόνο το «Μακελειό», η επιρροή της φημολογίας στους πολίτες ήταν από ελάχιστη έως ελεγχόμενη. Αλλά, πλέον, το θέμα παίρνει διαστάσεις. Δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά και ο κόσμος αντιμετωπίζει τα πάντα με καχυποψία. Οι διαρροές και οι ανεπίσημες απαντήσεις «κύκλων» και «κυβερνητικών πηγών» δεν ξεδιαλύνουν το μυστήριο. Αντίθετα, το διογκώνουν. Εύλογα γεννάται η απορία γιατί δεν εμφανίζεται ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας για να δώσει απαντήσεις και να διαψεύσει τα σενάρια συνομωσιολογίας που αναπτύσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου υπάρχει προγραμματισμένη επίσημη ενημέρωση. Είναι μία καλή ευκαιρία να εμφανιστεί ο λοιμωξιολόγος και να βουλώσει στόματα. Σε διαφορετική περίπτωση η φημολογία θα γίνει ακόμα πιο έντονη και η καχυποψία των πολιτών θα αυξηθεί.

O Θάνος Τριανταφύλλου, βέβαια, έκανε την Τρίτη μία ανάρτηση στο FaceBook και στο πλάνο φαίνεται και ο Σωτήρης Τσιόδρας. “
Σήμερα το πρωί, όπως και κάθε πρωί τον τελευταίο ένα χρόνο.
Themistocleous Marios Harry Chatzicha”, έγραψε. Αλλά ελάχιστοι πείστηκαν. Άρα, μία είναι η λύση στο πρόβλημα. Η δημόσια εμφάνιση του καθηγητή που μπήκε στα σπίτια όλων των Ελλήνων.