Οικογένεια στην Κρήτη νόσησε από κορωνοϊό – Aνέβασε βίντεο στο Tik Tok και έγινε viral!

Τα μέλη της οικογένειας Χαλαμπαλάκη κόλλησαν κορωνοϊό ταυτόχρονα και αποφάσισαν να… διακωμωδήσουν  την κατάσταση που βίωναν με ένα βίντεο στο Tik Tok που έχει γίνει viral.

Στο βιντεάκι όλα τα μέλη της οικογένειας τραγουδούν «έχω και εγώ» -υπονοώντας τον κορωνοϊό- κρατώντας παράλληλα το θετικό self τεστ τους.

«Ήταν εύκολο, γιατί το περάσαμε όλοι μαζί και το περάσαμε καλά. Το είχαμε ξαναπεράσει στις αρχές, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο κορονοϊός», είπε η Σοφία, μητέρα των κοριτσιών μιλώντας στο MEGA.

Η μία κόρη, η Εβελίνα, δεν ξέρει από που κόλλησε η οικογένεια. Όπως είπε πέρασαν τις γιορτές απομονωμένοι για να μην κολλήσουν, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό . Μάλιστα η κοπέλα είχε νοσήσει ξανά τον Ιανουάριο του 2021.

«Ήταν έκπληξη ότι ξανακόλλησα, είχα κάνει μία δόση μετά από συμβουλή γιατρών και τώρα που ήταν να κάνω τη δεύτερη δόση κόλλησα» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή.

«Έχω κάνει τις δύο δόσεις, είχα την τρίτη δόση μέσα στην καραντίνα μου, και πάει για τέσσερις μήνες μετά το εμβόλιο» είπε η Μαρίνη.

Ο μπαμπάς από την άλλη πλευρά είπε με χιουμοριστικό ύφος ότι  «Εγώ είμαι άρχοντας, έχω 3 γυναίκες να με περιποιούνται. Μόνο στα τεστ φαινόταν ότι είχαμε κορωνοϊό»