Σοβαρά άρρωστοι από άλλα νοσήματα και οι τρεις, σχετικά νέοι, που μολύνθηκαν από covid-19. Η μισή αλήθεια τρομάζει και πανικοβάλει τον κόσμο

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε, χθες, η είδηση πως τρεις νέοι άνθρωποι κάτω των 55 ετών και χωρίς να αναφερθούν οι δυο μαγικές λέξεις “υποκείμενα νοσήματα”, μολύνθηκαν από covid-19 και χρειάστηκε να εισαχθούν στην εντατική.

Ωστόσο, η σχετική ανακοίνωση ήταν κατά το ήμισυ ανακριβής, καθώς και οι τρεις τους πάσχουν από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και, κατά συνέπεια, η απόκρυψη αυτής της σημαντικής πληροφορίας, ίσως έχει και ποινικές προεκτάσεις για κάποιους που επιθυμούν την… διασπορά φόβου και πανικού μεταξύ των πολιτών της χώρας.

“Οι τρεις συμπολίτες μας έχουν βαρύτατα υποκείμενα νοσήματα, ο ένας μάλιστα πάσχει από σοβαρή γενετική νόσο”, δήλωσε χθες ο Γκίκας Μαγιορκίνης, καθησυχάζοντας τον κόσμο!

Όμως, δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για πιθανές μεταλλάξεις του ιού, που τον κάνουν πιο επικίνδυνο και για τις μικρότερες ηλικίες και για τους ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Ίσως και να μην γνωρίζει, ίσως και να μην υπάρχει καν τέτοιο θέμα!