ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ Natural Move

Γράφει ο δερματολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Στέλιος Αγγελίδης

Οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να έχουν καλοσχηματισμένα σαρκώδη χείλη. Η αύξηση των χειλιών είναι μια θεραπεία που υπόσχεται όμορφα φυσικά χείλη.

Ο γιατρός θα πρέπει να αξιολογήσει τον όγκο των χειλιών, τη φυσιογνωμία και τη φυσική τους κατασκευή, ώστε το αποτέλεσμα μετά τη θεραπεία να είναι απόλυτα αρμονικό και φυσικό.

Η αναλογία των χειλιών είναι 1,5 προς 1 (κάτω χείλη – πάνω χείλη), πράγμα που σημαίνει ότι το κάτω χείλος θα πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο, προκειμένου να φαίνεται απόλυτα φυσικό, χωρίς δηλαδή κανένα σημάδι παρεμβατικότητας.

Τα χείλη είναι ίσως η πιο προκλητική μη χειρουργική διαδικασία του προσώπου για να εκτελέσουν, καθώς απαιτούν καλλιτεχνική διάθεση με εξαιρετικές τεχνικές δεξιότητες για να παράγουν λεπτά και όμορφα φυσικά αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της φάσης αξιολόγησης, είναι απαραίτητο να εξεταστεί και να αντιμετωπιστεί το πρόσωπο ως σύνολο. Δεν υπάρχει περιοχή του προσώπου μεμονωμένα.

 Η θεραπεία μίας περιοχής επηρεάζει την εμφάνιση των άλλων και τα χείλη δεν αποτελούν εξαίρεση.

Αρκετές γυναίκες βλέπουν κακά παραδείγματα ατόμων με υπερβολικά διογκωμένα χείλη και για τον λόγο αυτό αποθαρρύνονται.

 Συνήθως τα «κακά» αποτελέσματα είναι ακραία και οφείλονται σε λανθασμένη αισθητική αντίληψη του γιατρού

 ή σε ενδοτικότητα του γιατρού σε παράλογες απαιτήσεις

 ή σε εφαρμογή από μη εξειδικευμένο γιατρό

 και σε κακή ποιότητα υλικών.

Η φυσικότητα του αποτελέσματος έχει να κάνει κυρίως με τον όγκο που θα αποκτήσουν τα χείλη.

Προσοχή για φυσικό αποτέλεσμα
Η αυξητική χειλιών είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία η οποία όμως χρειάζεται:

  • ιδιαίτερο χειρισμό, γνώση και αισθητικό μέτρο από τη μεριά του ιατρού,
  • καλής ποιότητας εγκεκριμένο υλικό και
  • προσοχή στην ποσότητα του υλικού που εφαρμόζουμε.

Είναι προτιμότερο, δε, να είμαστε συντηρητικοί στην εφαρμογή αυτή και να προτιμούμε να «διορθώσουμε» λιγότερο παρά περισσότερο, έστω κι αν χρειαστεί μια έξτρα επίσκεψη στον γιατρό για να προσθέσει λίγο περισσότερο υλικό.

 Εξάλλου, είναι πιο εύκολο να προσθέσουμε λίγο ακόμα υλικό από το να κάνουμε υπερδιόρθωση και να χρειάζεται αφαίρεση υλικού ( εάν και εφόσον είναι δυνατόν) για να έχουμε φυσικό αποτέλεσμα.

Υαλουρονικό στην αυξητική χειλιών
Το υαλουρονικό είναι το υλικό που χρησιμοποιούμε στην αυξητική χειλιών περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο.

Έχει σημαντικά πλεονεκτήματα:

  • Δίνει άμεσο αποτέλεσμα.

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να βλέπει η γυναίκα ή ο άντρας, που το κάνουν, εκείνη την στιγμή, στον καθρέπτη, το τελικό αποτέλεσμα και αποφασίζουν εάν θέλουν να προσθέσουν άλλο ή όχι.

  • Δεν δημιουργεί αντιδράσεις με τον οργανισμό.
  • Η διαδικασία είναι απόλυτα αναστρέψιμη, δηλαδή μπορεί να αφαιρεθεί εάν σε κάποιον κάτι δεν αρέσει.

Επομένως το βασικό πλεονέκτημα του υαλουρονικό είναι ότι μας δίνει την ασφάλεια ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υπερβολή, ότι το αποτέλεσμα που βλέπουμε εκείνη την στιγμή είναι και το τελικό καθώς και ότι σε οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να το αφαιρέσουμε.

 Νέα αυξητική χειλιών Natural Move
Ένα πρόβλημα, το οποίο υπάρχει με τα συνήθη υαλουρονικά, είναι ότι σε μερικά άτομα (όχι σε όλα) το υαλουρονικό δεν ακολουθεί την έντονη κίνηση των χειλιών, ιδίως όταν το άτομο αυτό χαμογελάει.

 Μπορεί δηλαδή τοποθετώντας υαλουρονικό να έχουμε χείλη τα οποία να είναι κανονικά σε όγκο αλλά να μην συμπεριφέρονται κανονικά κατά την κίνηση.

Η λύση δόθηκε πρόσφατα με τη δημιουργία καινούριων υαλουρονικων, τα οποία έχουν αρκετή ελαστικότητα.

Το πλεονέκτημα των συγκεκριμένων υαλουρονικων είναι ότι ακολουθεί την κίνηση του χείλους σε κάθε μορφασμό.

Για την επιτυχία της μεθόδου Natural Move έχει μεγάλη σημασία το υλικό αλλά και ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η εφαρμογή.

 Η εφαρμογή γίνεται με ειδικό χειρισμό και ειδικές βελόνες

( πάρα πολύ λεπτές-σχεδόν ανώδυνες) ,ώστε να υπάρχει ομαλή διάχυση του προϊόντος και να μην ψηλαφιούνται ογκίδια στο χείλος.

Όλες αυτές οι λεπτομέρειες συνδυασμένες μεταξύ τους και με την βοήθεια των καινούριων  αυτών υλικών, έχουν ικανοποιήσει απόλυτα γυναίκες και άνδρες, που αποκτούν χαμογελαστά όμορφα χείλη χωρίς υπερβολές.